Skip to content

Tarina

SEVERI ART

 

Severi Art on vuonna 2015 perustettu metallisia tuotteita suunnitteleva ja valmistava suomalainen yhden miehen yritys.

Olen työskennellyt vuodesta 2001 saakka metallialan perheyrityksessämme, jossa olen saanut lattiatason oppia metallisten tuotteiden valmistukseen, kehittämiseen ja myyntiin. Ensimmäinen kosketus omien tuotteiden kehittämiseen tapahtui vuonna 2012 kalan loimutustelineen myötä. Isäni saama ajatus metallisesta loimutustelineestä toteutettiin ja pian kehitettiin kaupallisempi versio, Loimulasse , joka kasvoi Loimulasse -tuoteperheeksi. Loimulasse sai hyvän vastaanoton ja tuotteita on myyty ympäri suomea verkkokaupan ja jälleenmyyjien kautta.

Kiinnostukseni muotoilua ja tuotesuunnittelua kohtaan sai rohkaisua ja aloin kehittää lisää tuotteita. Uudet tuotteet eivät kuitenkaan enää mahtuneet Loimulasse tuoteperheeseen. Parista ideasta lähtenyt kokeilu eteni harrastukseksi ja iltaisin kotona ideoin ja suunnittelin uusia tuotteita. Koska tuotteille löytyi kysyntää, oli perustettava oma sivutoiminen yritys ja verkkokauppa, jotta ne saatiin myyntiin. Perheyrityksemme konekannalla pystyn valmistamaan nopeasti laadukkaita kotimaisia metallituotteita juuri sinulle.

Palava halu ideoida ja luoda omia tuotteita sekä asiakkailta saadut tilaukset ja palaute toimivat Severi Artin moottorina.

Kiitos kun tuet suomalaista pienyrittäjyyttä ja motivoit minua eteenpäin!

Terveisin,

Pekka Severi Pennanen

Pekka_Pennanen